Officiële goedkeuring van RVO voor ons Nationaal Groeifonds programma ‘Groeien met Groen Staal’!

Dit is een belangrijke prestatie, en ons consortium kijkt er naar uit om te starten en de benodigde stappen te zetten die de hele staalcyclus in Nederland en daarbuiten transformeren naar een groene, duurzame cyclus.

We zijn er trots op dat we een sterk consortium hebben met 31 partners werkzaam binnen de hele staalsector, die zich allemaal inzetten voor een positieve impact op het milieu en de staalindustrie. We hebben nauw samengewerkt om een uitgebreid achtjarig programma te ontwikkelen, waarvoor wij meer dan 100 miljoen euro financiering van de Nederlandse overheid ontvangen. Het programma richt zich op de milieu uitdagingen van de staalindustrie, en onze afstemming garandeert dat we onze doelen en doelstellingen zullen halen.

Als team zijn we ervan overtuigd dat dit programma een aanzienlijke impact zal hebben op het milieu en de staalindustrie. M2i is vereerd dat ze de kans krijgt om deze inspanning te leiden en kijkt ernaar uit om met alle partners samen te werken om de gezamenlijke doelen te bereiken.

Medegefinancierd door het Nationaal Groeifonds.

groen staal v3 met achtergrond with logo and qr scaled
Delen
groeien met groen staal logo wit

Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen en/of interesse heeft betreffende het Groeien met Groen Staal project.  Stel uw vraag via info@groeienmetgroenstaal.nl.